Podpora za naročnike

Če potrebujete pomoč pri uporabi vaših spletnih rešitev Booster ali nastavitvah elektonske pošte, nas prosim kontaktirajte na 0590 71 345 ali na podpora@spletna-postaja.com.

Pri reševanju vaših težav, si pogosto pomagamo s pomočjo na daljavo. Pomoč na daljavo vam omogoča, da se hitro in enostavno povežete z našim svetovalcem, ki vam bo v živo pomagal urediti vašo težavo. Za vzpostavitev podpore na daljavo kliknite tukaj.

 

Dokumenti

 
 
 

Obračunavanje podpore za naročnike

Na delovnem nalogu za zakup spletnih rešitev Booster je navedeno, koliko ur podpore za naročnike je vključeno v ceno letnega zakupa. Le-ta je odvisna od izbranih rešitev in je natančneje opredeljena v ceniku.

Morebitni dodatni čas podpore se obračunava po sistemu pred-plačanih žetonov. Vrednost žetona je 1 EUR, storitve pa se obračunavajo po veljavnem ceniku. Najmanjša obračunska enota izvajanja storitev v enem dnevu je 15 minut. Žetone za podporo lahko kadarkoli dokupite glede na vaše potrebe, vendar v minimalnem znesku 80 EUR+DDV. Veljavnost žetonov je 12 mesecev od dneva nakupa.

 
 
 

Zahtevajte brezplačni posvet z našimi svetovalci

 
 

Prednosti rešitev Booster

  • Dostopnost - za dostop do spletnih rešitev Booster potrebujete zgolj internet povezavo.
  • Povezanost - vse spletne rešitve Booster so med seboj povezane.
  • Prilagodljivost - spletne rešitve Booster lahko v celoti prilagodimo vašim zahtevam.
  • Organiziranost - Booster bo poskrbel, da boste opravili vse aktivnosti pravočasno.
  • Enostavnost - gre za intuitivne rešitve, ki jih vi in vaši zaposleni hitro osvojite.
 
 
 

 

 

 
 
 

Stopite v stik

  • Želim brezplačen posvet s svetovalcem »
  • Pokličite na brezplačni telefon:
    080 35 90
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje. Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.