Pogoji za uporabo spletnih rešitev Booster in
spletnega mesta booster.si

1. člen

Spletne rešitve Booster podpirajo celotno poslovanje, od marketinga in spletnega nastopa, do prodaje, projektnega vodenja, administracije, kadrovske službe ipd. Booster je lahko dostopen tudi zunanjim službam, kot je računovodski servis ali zunanja kadrovska služba. Booster spletne rešitve so v celoti produkt lastnega znanja in razvoja podjetja spletnaPOSTAJA d.o.o., ki ima na njem vse avtorske in sorodne pravice. Booster je registrirana znamka podjetja spletnaPOSTAJA d.o.o. (v nadaljevanju: izvajalec).

2. člen

Pogoji za uporabo so priloga Delovnemu nalogu, kjer so navedene izbrane spletne rešitve, cene, popusti in drugi parametri.

3. člen

Izbrane spletne rešitve so naročniku na voljo v treh delovnih dneh po zaključku projekta vzpostavitve in prejemu plačila najemnine ali kupnine. S plačilom najemnine ali kupnine je sklenjena pogodba med izvajalcem in naročnikom, obe stranki pa zavezujejo ti pogoji.

Naročnik s plačilom najemnine pridobi pravico do uporabe spletnih rešitev in grafične podobe za čas plačevanja najemnine. Vsi podatki in informacije, zbrani v sistemu Booster tekom uporabe spletnih rešitev Booster so last naročnika.

Če naročnik ne plača najemnine ali je najemnina potekla in se naročnik na spletne rešitve Booster ne prijavi več kot 30 dni, je izvajalec upravičen do enostranske odpovedi pogodbe in s tem izbrisa uporabnikovega računa in spletne strani naročnika skupaj z vsemi vsebinami in podatki, brez obveznosti do naročnika.

4. člen

Naročnik z vsakokratnim plačilom oz. podaljšanjem najemnine Booster spletnih rešitev pridobi naslednje pravice za čas trajanja najemnine:

 • brezplačno telefonske/e-mail pomoči ob plačilu letne najemnine v obsegu, navedenemu v veljavnem ceniku, objavljenem tukaj,
 • najem izbranih spletnih rešitev (naročnik pridobi zgolj pravico do uporabe, ne pa tudi drugih avtorskih pravic),
 • storitev gostovanja izbranih spletnih rešitev v obsegu, dogovorjenemu z Delovnim nalogom.

5. člen

Naročnik se lahko odloči tudi za odkup spletnih rešitev Booster po veljavnem ceniku, pri tem pa plačuje zgolj letni znesek gostovanja spletnih rešitev Booster, skladno s cenikom, objavljenem tukaj.

6. člen

Izvajalec skrbi za varovanje osebnih in poslovnih podatkov naročnika in jih uporabi izključno za komunikacijo z naročnikom za potrebe postavitve spletne strani in pošiljanje koristnih vsebin in ponudb, za izboljšanje spletne strani ter spletnega marketinga.

Upravljavec osebnih podatkov (izvajalec) bo osebne podatke, pridobljene od svojih uporabnikov oziroma naročnikov, pridobivala, hranila in drugače obdelovala le za naslednje namene:

 • vodenje baze registriranih uporabnikov,
 • administracija portala (omogočanje ogledovanja vsebin glede na status uporabnika; omogočanje objavljanja vsebin preko sistema Booster, komuniciranje z uporabnikom v primeru tehničnih ali vsebinskih vprašanj ipd.),
 • statistične raziskave (skupno število uporabnikov, število novih uporabnikov na določeno časovno enoto ipd.),
 • občasno obveščanje po elektronski pošti o ponudbi, ugodnostih, posebnih ponudbah, promocijah, akcijah in drugih aktivnostih, bodisi da gre za komercialno bodisi za nekomercialno vsebino, pri čemer to obveščanje v kateremkoli obdobju zaporednih treh koledarskih mesecev ne bo preseglo povprečne frekvence enega sporočila na teden.
 • Upravljavec podatkov bo v primeru pošiljanja sporočil iz prejšnjega odstavka uporabnikom na enostaven način omogočila odjavo od prejemanja sporočil.

Podatki bodo varovani skladno z zahtevami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in v nobenem primeru ne bodo posredovani tretjim osebam. Upravljavec podatkov se zavezuje, da bo zbrane podatke hranil le toliko časa, kolikor bo nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani.

Vsak uporabnik ima pravico, da od spletnePOSTAJE d.o.o. kot upravljavca baze osebnih podatkov, zahteva izbris svojih osebnih podatkov iz baze osebnih podatkov, tako da pošlje elektronsko sporočilo na naslov info@spletna-postaja.com

7. člen

Naročnik plača zakup za spletne rešitve Booster za dogovorjeno obdobje. Sistem o poteku zakupa naročnika obvesti:

 • 15 dni pred potekom zakupa,
 • 8 dni pred potekom zakupa,
 • na dan poteka zakupa in
 • 8 dni po poteku zakupa.

Če naročnik niti v 8 dneh po poteku zakupa, le-tega ne podaljša za izbrano obdobje, spletna rešitev vključno s paketom gostovanja ter e-maili, preneha delovati do prejema naslednjega plačila. Plačila se knjižijo najkasneje v dveh delovnih dneh od prejema.

8. člen

Izvajalec ne odgovarja za vsebine na spletnih rešitvah naročnikov, za njihov izvor, avtorske pravice ali za kakršnekoli posledice, ki bi nastale z vsebinami na spletnih rešitev naročnikov. V primeru zahteve iz strani državnega organa ali drugih pristojnih oseb in zakonitih imetnikov materialnih avtorskih pravic, bo izvajalec odstranil vsebine iz spletne strani naročnika, v primeru ponavljajočih se kršitev pa odstranila uporabniški račun naročnika, brez povrnitve najemnine.

Naročnik mora ves čas skrbeti za varnost svojega sistema in na strežnik ne dodajati spornih ali škodljivih datotek ali pošiljati SPAM e-mail sporočil. V tem primeru bo izvajalec odstranil vsebine iz spletne strani naročnika, v primeru ponavljajočih se kršitev pa odstranila uporabniški račun naročnika, brez povrnitve najemnine.

Na spletnem mestu Booster.si je prepovedana kakršnakoli uporaba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vseh zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja izvajalca.

9. člen

Izvajalec zagotavlja strežniške kapacitete, torej gostovanje spletnih rešitev in e-mailov v okviru paketa najema spletnih rešitev Booster.

V primeru, da je strežnik nedosegljiv več kot 24 ur in je bila s tem naročniku povzročena poslovna škoda, je odškodninska odgovornost izvajalca omejena na plačano letno naročnino naročnika; v nasprotnem primeru izvajalec ne odgovarja za povzročeno škodo.

Izvajalec ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi naročnikom nastala pri uporabi e-mail naslovov, npr. zaradi ne-prejetega ali poslanega e-maila. Naročnik lahko za e-mail naslove naroči poljuben strežnik (npr. preko gmail.com), gostovanje e-mailov predstavlja zgolj dodatno brezplačno možnost znotraj paketa najema spletnih rešitev, ki pa jo naročnik uporablja na lastno odgovornost.

10. člen

Naročnik ali izvajalec lahko kadarkoli brez razloga prekineta sodelovanje s pisnim obvestilom in odpovednim rokom 30 dni.

V primeru prekinitve sodelovanja s strani izvajalca je izvajalec naročniku dolžan vrniti sorazmerni delež plačane najemnine do izteka zakupa.

V primeru prekinitve sodelovanja s strani naročnika izvajalec naročniku ni dolžan vrniti sorazmernega deleža plačane najemnine do izteka zakupa. V primeru prekinitve sodelovanja s strani naročnika sredi projekta, npr. zaradi spremembe dejavnosti, je naročnik dolžan izvajalcu plačati celotni znesek po podpisanem delovnem nalogu.

11. člen

Za storitve registracije spletnih domen, se naročnik seznani s splošnimi pogoji na spodnjem naslovu: http://www.arnes.si/domene/splosnipogoji/.


Ljubljana, dne 28.09.2016

spletnaPOSTAJA d.o.o.

Gaj Capuder, direktor / CEO

 
 
 

Zahtevajte brezplačni posvet z našimi svetovalci

 
 

Prednosti rešitev Booster

 • Dostopnost - za dostop do spletnih rešitev Booster potrebujete zgolj internet povezavo.
 • Povezanost - vse spletne rešitve Booster so med seboj povezane.
 • Prilagodljivost - spletne rešitve Booster lahko v celoti prilagodimo vašim zahtevam.
 • Organiziranost - Booster bo poskrbel, da boste opravili vse aktivnosti pravočasno.
 • Enostavnost - gre za intuitivne rešitve, ki jih vi in vaši zaposleni hitro osvojite.
 
 
 

 

 

 
 
 

Stopite v stik

 • Želim brezplačen posvet s svetovalcem »
 • Pokličite na brezplačni telefon:
  080 35 90
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje. Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.